Tinprijs in Euro per Ton: 30,591€ | Goudprijs in Euro per Kilo: + 69,074€ | Zilverprijs in Euro per Kilo: 897€

00 32 479 79 75 90 WhatsApp

Openingsuren alleen op afspraak :
Van maandag tot vrijdag : 9h-16h | Zaterdags : Gesloten

! Om alle prijzen van zilver metal te kunnen bekijken, moet u zich inloggen of aanmelden.

+ Zilveren metaal koopprijs vanaf 25 Mei 2024

i Prijzen worden automatisch bijgewerkt
Prijs Zilveren bestek 90-100
Prijs bijgewerkt op 24/05
» Zilveren bestek 90-100
+ 35.00€
Prijs voor 100 kg
Prijs Zilveren bestek 84
Prijs bijgewerkt op 24/05
Prijs Zilveren bestek 10-72
Prijs bijgewerkt op 24/05
Prijs Zilveren vorm onderdelen
Prijs bijgewerkt op 24/05
» Zilveren vorm onderdelen
+ 10.50€
Prijs voor 100 kg
Prijs Verzilverd messen
Prijs bijgewerkt op 24/05
Prijs Onverzilverd
Prijs bijgewerkt op 24/05
i De weergegeven prijzen gelden uitsluitend voor betaling via Bankoverschrijving (SEPA)

 

Koop zilvermetaal per kilo - Verkoop zilvermetaal

Metalcash, groothandel in zilvermetaal, koopt tegen de beste prijs al het bestek en vormdelen in zilvermetaal, zelfs beschadigd. De prijs per kilo zilvermetaal varieert afhankelijk van de kwaliteit van het object en de prijs van zilver (Ag). Wij waarderen geen objecten die gemagnetiseerd zijn (ijzer bevatten) of volledig zilverloos zijn. De weergegeven prijzen op deze pagina zijn wat we nu betalen voor de weergegeven hoeveelheid. Voor kleinere hoeveelheden zijn de aankoopprijzen lager. neem contact met ons op voor onze aankoopprijzen voor particulieren.

 

Hoe zilveren bestek herkennen

Zilver metaal bestek en voorwerpen (verzilverd) worden door vierkante of langwerpige ruiten keurteken herkent. Op het zilver bestek ziet men soms de gehalteken van het zilver percentage.

 

Zilver metaal prijzen in Nederland

De prijs van zilver metaal is niet vast, het hangt vooral af van de beurskoers van zilver metaal, dan, voor elk element, de prijs ist vastgesteld door de aangebrachte stempel op het voorwerp. De meest voorkomende teken is 84 maar er zijn vele zilver metaal bestek zonder stempel.

 

Metaal zilver gebruikt voor het plateren van zilverwerk

Het is zilver (Ag) dat gebruikt wordt voor zilver metaal voorwerpen en zilver metaal bestekte zilveren. Deze werkwijze omvat het bedekken van nikkel voorwerpen (het is een legering van koper, nikkel en zink) door een dunne laag d'zilver metaal. De gehalte zilver aangebracht op elk bestek wordt vastgesteld door een teken in de stempel.

 

Zilverkoers (Ag) dit jaar

Chart

De zilverkoers fluctueert volgens het London Metal Exchange (LME) gezien als de werelwijde handelsbeurs voor metalen. De koers wordt bijgewerkt van maandag tot en met vrijdag. Opgemerkt moet worden dat de metaalbeurs London Metal Exchange, tijdens sommige feestdagen, gesloten is.

Op 18 mei 2024 steeg de zilverprijs naar het hoogste niveau in de afgelopen 10 jaar. De buitengewone prestaties van White Metal reageren op verschillende politieke druk en inflatie. Voor dit nog steeds erg onderschatte metaal is dit een stijging van maar liefst 10% op één week tijd.

 

Voorbeeld zilver metaal keurteken

Zilver metaal stempels zijn talrijk en bepalen de gehalte van het aangebrachte zilver. Aldus, een stempel 84 betekent dat 84 gram zilver gebruikt wordt om 24 bestek te verzilveren.

Hieronder enkele voorbeelden van Franse stempels.

Stempel van zilver metaal

 

Metalcash koopt ook andere produkten

 

Terug naar top pagina
Sectigo Secure SSL